torsdag den 15. marts 2012

Cuba krisen - Rusland

Sovjet prada

Den russiske leder Danjel sidder allerede med et stort smil, og er helt parat til den indgående debat. Partiet ser kampparate ud, og skal nok kunne forsvare nationen mod de onde amerikaner. Som ser mindre oplagte ud.

Sovjet: Det er vigtigt at der ikke kommer til konflikt mellem vores .. krigens love – vi rækker jer fredens hånd, så er det op til jer om i vil tage den. Vi vil gerne have dette løst med fred.

USA: holder en tale om de forskellige raketter på øen, som de ikke er glade for. De vil gerne have det løst fredeligt.

Sovjet: Det  er efter Cubansk ønske at vi er på deres ø, så vi kan hjælpe Cuba så de kan leve i fred og kan udvikle sig i takt med deres ønsker.

USA. Har ikke noget imod at der er på Cuba, men de har noget imod deres våben på Cuba.

Sovjet: Hvordan kan i forsvare at i har raketter på Tyrkiet som peger mod Moskva.

USA: Det vil aldrig blive brugt offensivt men defensivt – det er jeres raketter ikke.

Rusland: Det er dobbeltmoralsk spil fra Amerikas side, at sige at de ikke må have raket baser så langt fra Amerika, når de ikke er rettet mod USA . Men de har raketter mod Rusland.

USA: mener at de har raketter der er designet til masse ødelæggelse.

Rusland: er sur over det dobbeltmoralske spil.

USA: mener at de tvinger Cuba til at tage del i sovjet, - udnyttelse af dem.

Rusland: det er mere udnyttelse at prøver på at boykotte deres vare og erstatte deres leder.

USA: vi har tilladt en udvikling på Cuba, der kunne tillade dem at vælge deres egen leder- han var ikke ok i starten men er blevet tvunget til at være mere tro mod befolkningen.


Spørgsmål: USA hvordan ved i hvad Cubas vilje er : det ved vi igennem det tætte samarbejde vi har haft med Cuba de sidste år, vi ser dem som fredelige folk, som ikke vil bruge raketter osv.

Hvordan ved i at det ikke har ændret sig: Sovjet: I siger i stadig har et samarbejde med Cubanerne men det kan jo ikke passe når i har boykottet det, så i  kunne få indflydelse på deres ledelse.

USA: hvad synes i så om den måde i behandlede menneskerne i Berlin.

Sovjet: Cuba havde satsede på at Amerikanerne vil have deres sukker. Men så kommer der en pludselig boykot fra jeres side.
Hvilken loyalitet har Cubanerne: USA: det kan vi jo ikke vide, men vi ved at vi er loyale imod dem.
Hvad med eksil cubanerne USA: de prøver på at skaffe verdensfred.

Rusland mener det er dobbeltmoralsk at forsyne sig med at de gerne vil have fred og ingen trusler mod det vestlige men det er okay i det østlige.

USA: vil gerne have at Rusland nedruster først og derefter vil de nedruste. De er ikke interesseret  i oprustningen der er ved at ske, da de mener det er en trussel mod hele verdensfreden.

Hvad er henholdsvis USA og Ruslands erfaring med krig. USA; Kriserfaring har USA en stor erfaring med at deltage i krige for at skabe fred. De har ingen ønske at kæmpe for verdensherredømmet som Rusland vil.

Rusland: mener ikke at de stræber efter verdensherredømme. De mener USA vil have den totale kontrol over politi osv. De er snæversynet.

Rusland mener at USA presser andre lande til at tage del i deres politik.

Kim

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.