fredag den 9. marts 2012

Molinsmodellen - Venstre


Ydre faktor: Midter vælgerne er klar til en mere liberal politik – vælgerne har forandret sig. Vi skal betale vores gæld af, have arbejdsløsheden sat ned, finansgælden, ældrebyrden (de gamle er blevet en belastning for samfundet), de offentlige interesser skal i balance, velfærdssamfundet skal består, der skal dog ske ændringer.  Meningsmålinger.

Interesse faktor: Venstre prøver at få magten tilbage, og arbejder videre på Anders Foghs skattestop. De vil skære ned på de offentlig støtter. De tager mere hensyn til de traditionelle kernevælgere igen. Ideologi à skattelettelser.

Opinions faktor: Venstre har nogle standpunkter som tiltaler vælgerne. Krisesind (du ved du er i krise, og kan finde på at vælge nogle politiske interesser som man normalt ikke ville vælge) / reformer.

Parlamentarisk faktor: Lars Løkke har sat et nyt projekt i gang, sådan at han til næste folketingsvalg bliver genvalgt til statsminister. Projektet bliver testet til kommunevalget i 2013.

Person faktor: Lars Løkke har tidligere været involveret i nogle skandaler, som stadig kan have indflydelse på hvordan vælgerne ser på ham. Så sent som denne uge har der været en skandale med Lars Løkke igen – rygekabinen. Samtidig er han heller ikke den mest sympatiske person, men han har dog tale evnerne i orden og dette gør at folk vælger ham.

Valg af standpunkt: Reelle skattelettelser. 

Kevin, Daniel, Danjel, Henriette, Rebecca, Pernille, Kim & Vicki

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.